09/06/2008

SNADNE-VYMLUVY.CZ s NESCAFÉ 3v1


Od 2.6. je spuštěna nová on-line kampaň www.snadne-vymluvy.cz pro NESCAFÉ 3v1, realizovaná on-line marketingovou agenturou NYDRLE studio. Jedná se o první web v ČR, který využívá celoobrazovkového formátu videa. Webem vás provází tři známé tváře, které jsou zároveň reprezentanty cílove skupiny - František Soukup, Jakub Prachař a Vojtěch Dyk. Pánové si spolu s NESCAFE 3v1 přichystali pár tipů, jak se vymlouvat, aby vám to každý uvěřil.

Forma, jakou jsou tyto výmluvy a vše okolo nich koncipováno, odpovídá celkovému image NESCAFE 3v1, které cílí na mladé a přináší jim zábavu s přáteli. Proto i výmluvy v kampani nejsou vlastně myšleny tak vážně.

Kampaň je doprovázena PR a on-line mediální podporou v Čechách a na Slovensku. PR kampaň v ČR zajišťuje agentura Weber Shandwick. Mediální podporu zajišťuje Mediaedge.

”Na letní čas jsme připravili zábavnou a vtipnou kampaň, kterou podpoříme motto „S NESCAFÉ se nikdy nenudíš”. Věříme, že nová kampaň na www.coffeebreaks.cz zaujme nejen milovníky kávy NESCAFÉ,” říká Hana Chybová, marketingová manažerka značky NESCAFÉ.

Součástí stránek je možnost generování personalizované výmluvy pro své známé. Celkové množství kombinací přesahuje 137 miliard možností.
Jako další benefit stránek je soutěž o vytvoření vlastní výmluvy, která bude hodnocena návštěvníky stránek a 6 nejlépe hodnocených videí vyhraje týdně věcné ceny a to během měsíce června.

No comments: