09/03/2011

Děkujeme!

Ráno jsme se budili s radostí v srdci a bolestí v hlavě, ale bylo to krásné. Včera jsme na (slavnostním) předávání Louskáčků obdrželi hned dvě ocenění. Jedno, stříbrné, jsme si odnesli za image kampaň Jdu svou cestou pro Český rozhlas a to druhé, zlaté, za QR kódové jmenovky na Social Marketers Summitu. Obou cen si nesmírně vážíme a máme z nich velkou radost. Chceme tímto poděkovat všem, kteří nám se zmiňovanými projekty pomáhali a měli na nich svůj podíl, a samozřejmě i těm, kteří nám poskytují každodenní inspiraci a odhodlání pracovat. 


Chtěli bychom také poděkovat českému Art Directors Clubu za organizaci celého večera. Uvědomujeme si, jak náročné je zkrotit stále rostoucí bandu nezvladatelných kreativců. Moderátor se snažil kočírovat roztroušené publikum a musíme říct, že technické problémy, které provázely slavnostní předávání, mu to výrazně komplikovaly. Zavřít bar a neotevřít bufet bylo bolestné, leč nutné řešení a je dobré se s ním smířit navždy. V kombinaci se zkrácením ceremoniálu na polovinu se to ovšem dá přežít.

Všichni moc dobře víme, že za atmosféru nezájmu v sále si můžeme trochu sami. Zkusme si dát do příště malé předsevzetí, že se budeme vzájemně více respektovat a oceňovat odvedenou práci na projektech. Zajisté jí bylo dost. Upřímně se těšíme na výtvory, které se objeví v tomto roce. Zdá se nám, že úroveň nápadů i kvalita zpracování roste a určitě se je na co koukat. Atmosféra následujícího předávání Louskáčků je taky jenom na nás.

Tak zase za rok! A ještě jednou, díky všem! 






No comments: