25/03/2011

Nejsi i ty rejža s citem pro fajnovky?

Pokud máte rádi videa stejně jako my, rozhodně se podívejte na stránky www.mcdonalds-soutez.cz. Právě na nich probíhá soutěž, kterou jsme zrealizovali pro společnost McDonalds k jejich kampani Fajnovky za pár kaček.

Vaším úkolem bude natočit krátké 5sekundové video, ve kterém originálně přistoupíte k otázce „Co všechno se dá pořídit za pár kaček?“ Inspirací vám mohou být aktuální spoty: luxusní tetování z mateřské školky nebo kaktusová akupunktura, nejen pro pěstitele sukulentů. Zkuste přijít ještě s něčím lepším. S technickými tipy a triky vám pomůžeme na zmiňované mikrostránce, kterou vás provede herec a režisér Miki Křen.


Opět jsme si zkusili náš oblíbený formát: interaktivní video web. Své výtvory na něm jednoduše vložíte mezi oficiální znělky a vytvoříte tak vlastní verze spotu. Vítězné nápady mají šanci se stát oficiální TV reklamou McDonalds. To je docela výzva, nemyslíte?

Zapojte svou fantazii a do 5 vteřin vtěsnejte ten nejlepší nápad, který máte. Konkurence bude tvrdá a vítězství bude o prsa korejské ženy, to vám říkáme rovnou. 

No comments: