06/04/2011

Jen pár minut týdně

V několika posledních týdnech se naše agentura baví vcelku neobvyklou činností. Vyhráli jsme totiž tendr na on-line video obsahy pro web t-music.cz a rozjeli několikaměsíční spolupráci, během které v týdenním intervalu vznikají nové díly čtyř pořadů. Ty mají většinou jen pár minut a zaměřují se na témata, která zmítají především mladou rozervanou mládeží. Máme pro ně pochopení, ani my jsme nebyli jiní. 


Prvním z pořadů je t-music Fashionist. Tento týdeník o módě, českých fashion blozích a nejžhavějších trendech uvádí stylistka Anit se svým psíčkem Emilem. Pejsek vypadá mile, ale i Igor, agenturní trhač, ho raději obchází se staženým ocasem. Myslíme si, že se mu nelíbí jeho styling, ale o tom až jindy.

Dalším z pořadů je t-music Kulturní mix, ve kterém spolu s moderátorem Maksem můžete virtuálně obrážet lecjakou kulturní akci. Tou poslední byly narozeniny Rádia 1. Kulturní mix může na nějaké té akci dost dobře překvapit i vás. V tom případě nezapomeňte intenzivně mávat, jak se tak říká, na max!

V případě, že chcete jít tomu štěstíčku trochu naproti, tak se přihlaste do t-music Rychlovky. Tak se totiž jmenuje naše ultra rychlá seznamka, ve které o srdce opačného pohlaví střídavě bojují tři slečny a tři chlapci. Není čas ztrácet čas, příležitost je jednoduše třeba chytit za pačesy a zlomené srdce možná vykompenzují drobnosti za odvahu se zúčastnit. Pořadem provází Janek Rubeš z dua Noisebrothers.

Posledním týdeníkem je ten, který čerpá z českých Blogů a hájů. Jeho psychopatický moderátor Poeta se snaží pravidelně nadhodit různé novinky a zajímavosti ze světa 2:0.

Aktuální i ta starší vydání všech týdeníků naleznete na 
www.t-music.cz.

No comments: