04/07/2012

Řiď naše projekty, manažere

Naše projekty potřebují někoho, kdo by je měl rád, staral se o ně a pomáhal jim hezky se rozvíjet. Hledáme někoho, kdo bude přísný, ale spravedlivý, a kdo s pevnou a něžnou rukou bude otlapkávat všechny ty časové a rozpočtové plány.

Vyžadujeme rozsáhlé zkušenosti s projektovým řízením na opravdu seniorní pozici a plynulou angličtinu (mezinárodní tým). Zkušenosti musí obsáhnout:

  • vedení projektů – management týmu i klienta 
  • jednání s klientem – příjemné vystupování, strategické myšlení, proaktivita a hledání nových možností spolupráce nebo řešení problémů 
  • briefování členů týmu, tlumočení komentářů klienta 
  • připravování rozpočtových a časových plánů 
  • případné základy tvorby jednoduchých wireframů jsou výhodou, stejně jako zkušenosti s přemýšlením o UX. Velkým plus je přehled v iPad aplikacích a aplikacích všeobecně.
Nabízíme práci pro nadnárodního klienta, mladý a profesionální tým a příjemné platové ohodnocení. Vábničkou jsou i naše krásné kanceláře v centru Prahy, kde skoro celá polovina z nás sedí u okna.

Pokud splňuješ naše nároky a máš zájem, pošli svůj životopis na oba dva kontakty: Pavlu Dúbravskou na pavla.dubravska@nydrle.net a Irenu Benešovou na irena.benesova@nydrle.net. Těšíme se! 




 Uchazeči nemusí dosahovat vizuálních kvalit našich ostatních projekťáků.

No comments: