04/09/2012

Inside Nydrle

Nike Run Prague: Vyběhli s námi!
Naši výzvu na Nike Run Challenge přijaly nejprve jen tři agentury: Insidea, Comunica a Mather Advertures. V poslední chvíli jsme zlomili i Ogilvy One. Taková hloupost! Jejich strategický planner Jakub Hodboď totiž nasadil neuvěřitelné tempo 20 km/h a celou trasu dal za 0:34:57. Tím odvedl pozornost od úplně jiného soupeře: Mather Advertures. Jejich tým nijak nevybočoval, jen všichni běželi dobře a hlavně pod 50 minut. Kořena jim dělal jen Tomáš Mrkvička s časem 0:53:15. Průměr týmu se tak sesekal na 0:47:23, tedy nejlepší, nejrychlejší a nejkompaktnější ze všech. 

Gratulujeme všem, kteří vyběhli a doběhli, a samozřejmě těm, kteří vyhráli.

S kartónem šampaňského se zastavíme v Mather Advertures ve středu, nejlépe dopoledne. Doufáme, že bujaré oslavy paralyzují celou agenturu minimálně na den. Děkujeme všem, kteří se zúčastnili!

Průměr týmů:
Mather/Advertures:  0:47:23
Comunica:               0:49:37
Ogilvy:                     0:50:47
Nydrle:                     0:53:06
Insidea:                   1:04:17

Top 10 časy jednotlivců:
Jakub Hodboď (Ogilvy)                      0:34:57
Antonín Parma (Nydrle)                     0:42:44
Vláďa Vořechovský (Comunica)         0:42:51
Miloň Kašpar (Comunica)                   0:43:58
Petr Táborský (Mather Advertures)    0:44:30
Martin Kermes (Nydrle)                      0:45:03
Bretislav Stromko (Ogilvy)                  0:45:05
Filip Kudrev (Mather Advertures)       0:45:33
Michal Jeřábek (Mather Advertures)  0:46:33         
Petr Chloupek (Mather Advertures)    0:47:06

Nejlepší běžkyně: 
Pavla Dúbravská (Nydrle)                   0:53:43



Hledáme copywritery a art directory

Množí se nám accountský tým. Pro zachování duševního zdraví agentury potřebujeme posilu i na druhé straně hemisféry. Pokud jste nebo víte o šikovných idea makerech/makerkách, copywriterech a copywriterkách a také art direktorech a directorkách, nasměrujte je k nám. Nejlépe ihned.

Portfólia si necháváme zasílat na e-mail jobs@nydrle.net


Ars Electronica v Linci 

Vyjeli jsme se podívat do Lince na festival nových médií a technologií Ars Electronica. Měli jsme jen pár hodin, tak jsme si z přibližně deseti stanovišť vybrali Ars Electronica Centre, hlavní budovu festivalu. Viděli jsme spousty robotků, instalací, mixy mezi medicínou a uměním, zkusili jsme si 3D kresbu do vzduchu a tak. Některé vystavené kusy jsme ale už znali nebo nebyly úplnou novinkou. 
Zajímavé kousky ale vždy najdete v jejich sekci Prix. Technologie v těchto soutěžních příspěvcích bohužel nebyly k vidění přímo na místě.

Luftzeichnnen mit Standa!

Nové tváře, hlavy a ruce v Nydrle

Přivítali jsme mezi sebou několik ostřílených nováčků. Netvařte se překvapeně, až vám z našeho mailu pošle zprávu například Mirka Kužnarová, exOgilvy Interactive, která bude ve své accountské osvětě pokračovat u nás. V týmu jí sekunduje Eva Tuháčková. Sekce technologických mágů se nám rozrostla o programátory Radka Ježe a Jiřího Dědice a také Tomáše Vrábela, který pro nás tvoří mobilní aplikace. Nově u nás pracuje i Patrick Leimbruger, Švýcar, jehož skvělé a samovolně trefné překlepy nám rozjasňují pracovní dny plné dokonale formulovaných e-mailů. K lepšímu vedení projektů nás vede Fero Revilak.

Pořádáme malé sdružovací akce, každý měsíc. Takhle vypadala příprava na spuštění vejce z kyvadla.

No comments: