17/05/2013

Devadesátka na krku i v banneru

Za poslední desetiletí prokázal Český rozhlas svou vytrvalost mnohokrát.  K 90. výročí svého založení proto pořádá mimo jiné i maraton v moderování - Devadesát statečných, ve kterém během 48 hodin vystoupí celkem devadesát hostů. Osobnosti z kultury, sportu nebo veřejného života budou provázet moderátoři Lucie Výborná a Jan Pokorný. Vysílat se bude z mobilního studia uprostřed Václavského náměstí, kam můžete oba moderátory přijít pozdravit a podpořit. Videopřenos celé akce bude dostupný na webu ČRoNaladit se můžete od soboty 18. 5. od  20:15. Skončíme až v podělí 20. 5. ve stejný čas 

Tuto akci podporujeme malou specialitkou - vytrvale tweetovacím, informačně nezastarávajícím bannerem, který, stejně spolehlivě jako rozhlasové zpravodajství, bude poskytovat neustálý přehled o tom, co se zrovna v éteru šustne. 

Stačí nám k tomu pár řádek kódu a necelá desítka nadšenců, kteří společně s moderátory nepůjdou spát a proposlouchají se každou minutu celého maratonu, aby mohli banner průběžně aktualizovat. Real time. Náš proměnlivý banner můžete sledovat na webu ČTK a na www.ceskenoviny.cz! Bude to experiment, tak nám držte palce. 

Slibujeme, že vytrváme!





No comments: